Suunnitelmani Sprintille #5!

Marraskuu! Mitä aion tehdä tämän synkistä synkimmän kuukauden aikana tavoitteitteni eteen? Tässä tuttuun tapaan suunnitelma kuluvalle kuukaudelle!

Juoksu:

Tavoite on parannella jalka kuntoon, jotta voin jatkaa juoksuani hyvällä fiiliksellä. Muuten aion jatkaa ohjelmani toteuttamista sekä juosta Cooperin Tämän hetkisen juoksutasoni selvittämiseksi.

Jooga:

Pyrin saamaan viimeisenkin kolmannen tason asanoista suoritetuksi: Spagaatin. Tämä vaatii kyllä melkoista venyttelyä ja se, että juoksen samalla paljon ja jalkani ovat vähän väliä jumissa ei auta tätä tavoitetta ; ) Lisäksi haluan ottaa katsauksen neljännen tason asanoihin ja testata kuinka lähellä tai kaukana olen niiden saavuttamisessa.

Hyvinvointi:

Tämä sprint on all-about ruokavalion kunnostamista ja energisen fiiliksen hakemista sen kautta. Haluan mm. saada tuntuman siihen, voinko paremmin, jos syön oman kehotyyppini (mesomorfi) mukaan. Lisäksi haluan päästä eroon sokerikoukusta, joka on salavihkaa hiipinyt arkeeni vuoden 2018 aikana. Tiedostan tosin jo etukäteen, että joulua edeltävä aika ei tule olemaan paras aika tämän taklaamiseen – ja saatan joutua ottamaan tämän taas joulun jälkeen työn alle, jotta pääsen joulun sokerihuuruista eroon. Mutta toisaalta, tämä saattaa olla myös paras aika tämän tehtävän työstämiselle, nimittäin muuten sokerin syöminen lähtee ihan käsistä, koska joulun alla sitä on varmasti normaalia enemmän tarjolla ja tyrkyllä joka paikassa : )

Alla taas listaus tehtävistäni tarkemmassa ja mitattavassa muodossa – näillä siis mennään seuraava kuukausi!

Sprint #5 Plan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *