Rukan loma lukuina

Loma on ohi ja ollaan takaisin Helsingissä. Hieman ovat jalat – ja erityisesti pohkeet – hapoilla 6 päivän tiukan laskettelut ja hiihdon jäljiltä. Siten voi hyvällä omalla tunnolla pitää pari kevyempää päivää kotosalla ennen kuin palaa taas ladulle hakemaan viimeiset puuttuvat hiihto-kilometrit : )

Lapin loma oli hyvin onnistunut ja pääsin nauttimaan odottamistani aktiivisista päivistä ja rennoista illoista, kuten täällä kirjoittelinkin. Säiden puolesta jäi hieman parantamisen varaa: emme onnistuneet näkemään aurinkoa kertaakaan koko kuuden päivän aikana ja muutaman päivänä hiihto muuttui ”melko” raskaaksi, kun ladulla oli 5cm irtolunta – noh, ne hiihtokerrat kävivät kyllä tehokkaasta treenistä ; )

Tässä vielä Lapin reissu summattuna lukuihin – niistä päätelleen ainakin aktiivisuus-puoli tuli otettua hyvin haltuun : )

1 rikki mennyt mono

2 kaatumista (…se tunne, kun rinteessä laskee 30cm syvään lumikinokseen…)

3 etänä suoritettua työhaastattelua (minä siis haastattelijana. Etätyömahdollisuus: uhka vai mahdollisuus lomalla? : )

4 munkkia (mieheni, minä onnistuin hillitsemään itseni – varastin häneltä vain yhden puolikkaan ; )

5 litraa hernekeittoa (parasta hiihtoruokaa ikinä: nopeaa, helppoa ja herkullista!)

6 päivää 

117 laskua

160 min joogaa ja venyttelyä

168 km Hiihtoa

Yhteensä aktiivisuutta tuli 28h 30min kuuden päivän aikana eli illat kuluivat hyvällä tavalla väsyneissä ja raukeissa merkeissä : )

Jaan vielä myöhemmin omat vinkkini Rukalle, jospa niistä olisi hyötyä esimerkiksi Rukalle pääsiäisenviettoon suuntaaville!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *