Back in Business

Pitkän tauon jälkeen on aika palata kirjoituspöydän äärelle. Viimeisen parin kuukauden aikana olen tehnyt töitä ja pitänyt hieman lomaa, jonka seurauksena olen tehnyt sitäkin enemmän töitä. Tämän seurauksena priorisoin blogin pitämisen viimeiselle sijalle – niin paljon kuin tänne kirjoittelusta olenkin alkanut pitämään! Ja kuten aina, tauon venyessä pitkäksi, on takaisin palaamisen kynnys korkea.

Viimeisen parin kuukauden aikana olen miettinyt myös blogini aihetta tarkemmin – ja päätynyt siihen, että se on loppujenlopuksi nykyisellään itselleni hieman liian ”pinnallinen”.  Aktiivinen ja terveellinen elämäntapa on yhä lähellä sydäntäni ja haluan kirjoitella ja motivoida itseäni niiden pariin myös jatkossa. Mutta en halua niiden olevan ainoa aihepiirini, sillä ne ovat vain yksi osa-alue, joka tekee minusta paremman version itsestäni. Haluan siis jatkossa kirjoitella tänne myls muista itselleni tärkeistä aihepiireistä: )

Blogini aihe pysyy kuitenkin yhä samana – haluan tämän olla paikka, jossa pohditaan, kuinka olla paras versio omasta itsestään. Kuuntelin joulun alla äänikirjan ”the Happiness Project” ja täytyy sanoa, että kirja osui ja upposi. Kerron kirjasta myöhemmin lisää, mutta lyhyesti summattuna se on tarina omasta elämästä nauttimisesta tässä ja nyt. Koen samalla tapaa syyllisyyttä omasta tilanteestani: elämäni on  t o d e l l a  hyvällä mallilla tällä hetkellä, mutta en osaa arvostaa sitä läheskään niin kuin se ansaitsisi. Siksi haluan haastaa jatkossa itseäni monipuolisemmin oppiakseni nauttimaan siitä, mitä minulla jo on, samalla kun pyrin kehittymään eteenpäin jossain toisaalla! Kirjan mukaan ”itsenä voittaminen / kehittäminen” on joka tapauksessa yksi elämän onnellisuutta lisäävistä asioista ; )

Päätinkin yhdistää oman 365 –haasteeni ja tämän kirjan antamat vinkit sulaksi sekasotkuksi ja katsoa, mitä kaikkea saisin tämän seurauksena aikaan : )

p.s. I have for now stopped writing in English – thus continuing the posts here in Finnish. If you want to read the previous posts also in Finnish, please select language “Finnish” from the bottom of the page. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *